Tryllekunstner til fest – Utrolige evner til at samle publikum

Jeg havde faktisk taget fri fra min blog her i weekenden, da jeg skulle til min mormors 60-års. Jeg havde regnet med, jeg kunne få mig en tilbagelænet 3-retters og en god snak med den pukkelryggede, som jeg får talt alt får sjældent med. Umiddelbart efter forretten kom der en tryllekunstner til fest, som havde den mest sindsyge karisma, jeg længe har set. Ovenikøbet var han både en ekstrem talentfuld showman og tryllekunstner. Det kræver altså også sin mand at træde ind i et telt, hvor han ikke kender et øje og skal afkode publikum på så kort tid, men det gjorde han altså. Latterbrølene strømmede ud fra både gamle, unge og børn gennem hele seancen.

Mormor strålede som en blond pige – Tryllekunstner til fest
Mormor lyste op under hele showet, og jeg har ikke set hendes øjne glimte med så meget sjæl, siden hun vandsrutsjebanen i et badeland i midt-halvfemserne. Hun tog hele stemningen ind, imens denne her tryllekunster til hendes fest havde alle hendes gæster i hans hule hånd. Og det var et sted, man havde lyst til at være. Han var den slags performer, der formår at tages it publikum i hånden, men som undlader at fortælle, hvor præcis man skal hen. På den måde følger man nysgerrigt med igennem alle hans vittigheder, jokes og tryllerier. Han gik aldrig over streget, men formåede på klassisk vis at have alle aldre med sig uden nogensinde at gå over stregen.

Han efterlod sig positive fodspor – Stemningen blev endnu bedre
Denne tryllekunstner til min mormors fest efterlod sig et stort indtryk, som vi allesammen talte om mange timer efter, han var gået. Hvordan foregik de tricks? Hvordan gjorde han? Hvordan kan det lade sige gøre? Også hele hans gemyt blev rost til skyerne, fornemmelsen for publikum var et klasseeksempel på overskud og omfavnelse af alle aldersgrupper. Tusinde tak for en god oplevelse. Jeg overvejer selv at bruge selvom samme tryllekunstner til min egen fest.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*