Event management og eventbureau er det nye sort

Som erfarne trentspottere er vi alle her på Centil.dk meget opmærksomme på, hvad der rører på sig inden for forlystelsesindustrien. Ifølge vores vandrør er begrebet eventbureauer pt. det helt nye sort, og især iværksættere er hoppet med på denne nye gryende bølge. Derfor har vi kigget lidt nærmere på konceptet eventbureau for at finde ud af, om det er noget, som du kan benytte dig af, og ikke mindst, hvad det kan tilbyde dig. På den måde sikrer vi os, at du er klædt godt på, hvis du skulle have lyst til at prøve deres ydelser.

I dagens anledning har vi udvalgt det københavnske eventbureau, Event Republic, som vi har kigget lidt nærmere efter i sømmene – både, hvad angår etikette og forretningsetik, men også i forhold til deres serviceforhold, den personlige betjening og ikke mindst afvikling af deres eventproduktioner. Vi har valgt lige netop denne tilgang for at oplyse dig om, hvad du skal være opmærksom på, når du engagere et eventbureau til at stå for den store begivenhed, som du gerne vil gøre lidt ekstra ud af.

Her er dine fordele ved at engagere et eventbureau

Det, som vi mener, er den allerstørste gevinst ved at engagere et eventbureau til at afholde lige netop dit arrangement er muligheden for at slippe for selv at gøre alt det tunge arbejde. Tænk blot på alle de bekymringer og alt det hårde slid, som du slipper for, når du engagerer et eventbureau til at arrangere og afvikle dit arrangement. Og med et eventbureau til at holde snor i alle de små og store indslag i løbet af arrangementet, kan du roligt og uden bekymringer læne dig tilbage og selv tage del i festlighederne.

Selv om du slipper tøjlerne, så skal du ikke være bange for, at du ikke har noget at skulle have sagt. Jævnfør vores oplysninger, som vi har modtaget pr. ordinært brev fra det københavnske eventbureau, er du som arrangør med hele vejen igennem fra de første spæde skridt i planlægningen og helt frem til dagen, hvor arrangementet skal afholdes. Hvor meget eller hvor lidt du selv vil deltage, er op til dig, men uanset hvilken part du vælger at spille, så sørger det københavnske eventbureau for at guide dig og komme med relevante tips og tricks i forbindelse med planlægning og eventuelle ønsker til arrangementet, herunder f.eks. udvælgelse af udsmykning, underholdning og skåltaler, blandt meget andet.

Det københavnske eventbureau er yderst professionelt, og har en stab af ansatte, som gør en dyd ud af at levere det mest sublime arrangement, som du kan forestille dig. Kun det allerbedste er godt nok til dig og dine gæster. Det er deres motto!

Event Republic – et eventbureau der vil frem i verden

I vores optik er du som minimum sikret en usædvanlig god og personlig betjening og service hos Event Republic, og så har det københavnske eventbureau også altid en lille overraskelse eller to i ærmet til ære for dig og de øvrige gæster – sådan som det jo selvfølgelig bør være, når man som Event Republic bryster sig af at være Københavns fremmeste eventbureau. Men tro os – det er de også – til stor gavn og glæde for os alle, som holder af festlige arrangementer.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*