Skønhed og velvære

Under denne side vil vi samle de bedste henvisninger, til sider, der kan få dig til at føle dig i den syvende himmel.

Alle fortjener at blive ekstra forkælet en gang imellem. Det er skønt, dejligt og giver en fornyet livsglæde. Man kan blive forkælet på mange måder, og ikke alle har samme opfattelse af, hvad der der dejlig afslappende.

Forkælelse for alle

Nogle synes, det er dejligt at forkæle sig selv ved at tage en aleneaften

derhjemme, hvor man drikker et glasrødvin, lægger ansigtsmaske og smører sin krop ind i lækre cremer. Andre foretrækker at komme på et weekend spa- eller kroophold, hvor man koble af og blive forkælet af andre mennesket. Det kan nemlig være rart at slippe hverdagen for en stund, bare slappe af og nyde stilheden, mens andre varter dig op.

Helbredsbehandlinger

Har man ondt i ryggen eller andre skavanker, der gør, at hverdagen føles ekstra hård. Kan det være, man skal overveje at forkæle sig selv med en kropsterapeutisk behandling. En sådan behandling kan også hjælpe med at forbedre og styrke dit helbred ved at arbejde med din fysiske og følelsesmæssige last. Mange oplever at få langt mere overskud og energi i hverdagen efter et par gange med denne form for alternative behandling.

Masseur doing massage on woman body in the spa salon. Beauty treatment concept.

Gave til en god ven

Har du en god ven eller veninde, som fortjener lidt ekstra forkælelse, kan du også finde inspiration til gode forkælelsesgaver her på siden. Det kan være, at din gode ven har et hektisk liv med børn eller karriere, er stresset, eller bare ikke er så god til at tage sig tid til sig selv, og har bruge for en ven som dig, som giver dem en overraskelse.

Du vil nedenfor se en række af hjemmesider, der udbyder produkter og services, som hjælpe dig til en gladere hverdag:

Pool og jacuzzi

Smykker

Spisesteder

Alternativ behandlng

Behandling

Erotic

Ferie & Rejser

Kæledyr