Få den perfekte webshop

Plate with the inscription Webshop and E-Commerce with a tablet Graphs and statistics and block to illustrate the increase in sales of an online shop

Jeg har simpelthen fundet ud af at der er ufattelige mange udbydere på markedet hvad angår webshop. Det er jo virkelig vildt. Det vildeste af det hele er at prisen svinger så sindssygt meget. Jeg ville kunne forstå hvis det var et par 100 kroner eller 1000. Men ligeså, 10-20.000 kr i forskel – wow, det er da vildt!

Sagen er den at jeg ejer en café på Østerbro. Her tilbydes der brunch og frokost. Jeg har efter stor efterspørgsel af mine kunder fået inddraget at de nu kan købe gavekort til caféen. Betingelsen er dog at de skal komme ned i caféen og købe gavekortet, hvor de får udleveret et gavebevis.

Efter at have snakket med en del kunder samt kigget på salget af gavekort, så var jeg nødt til at få lavet nogle ting anderledes. Derfor endte jeg med idéen om at få implanteret en webshop på min hjemmeside. Dette ville i hvert fald hjælpe både mine kunder men også mig. Her ville jeg kunne holde bedre styr på hvor mange gavebevis der er solgt.

Jeg havde derfor, som sagt, søgt lidt rundt på nettet om hvad det koster at få en webshop implementeret på ens hjemmeside. Jeg fandt en udbyder som havde en rigtig fin guide til omkring ALT hvad angår webshop. Jeg havde sat mig en aften og begyndte at læse – det var jo simpelthen så interessant at læse om webshop. Og hold nu op hvor er der en masse ting man skal tage stilling til. Jo flere features jo højere en pris. Men jeg havde jo bare brug for at mine kunder kunne købe gavekort.

Efter at have læst den guide, faldt det mig naturligt at ringe ind til dem omkring webshop. Mit valg faldt også på dem, og i dag har jeg en webshop på min hjemmeside. Jeg er simpelthen så glad for dem – nu er tingene pludselig blevet meget nemmere at holde styr på 😊

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*