Lygter til rav – Kom ud i naturen

Lygter til rav – Kom ud i naturen
Vi lever i en tid, hvor meget af vores tid foregår foran skærme. Smartphones, TV, computere, tablet er alt sammen blevet en integreret de af vores hverdag, hvor vi i dag kan måle vores skærmtid. Faktisk er skærmene blevet så naturlig en forlænget arm, at det i dag er et problem for mange. Flere siger med stolthed til sig selv, at nu har de altså kun brugt 1.5 timer i snit med telefonen i sofaen. Hos Centil.dk har vi fokuseret på trends, der foregår i naturen og som sætter os i relation med naturen, roen og vores samvær. Derfor har vi på redaktionen kigget nærmere med lygter til rav fra ravfund.dk, som du kan se nærmere på her.

Vi har været ude med vores familie i skumringen, hvor vi brugte et par timer ved Vesterhavets kyst. Du kan også besøge Ravfunds hovedside her, hvor du får et overblik over lygter til rav og andre rav relaterede produkter.

Skumringstid ved Vesterhavet – Lygter til rav
Jeg tog familien med ud ved Vesterhavet – selvfølgelig efter at have overtalt dem til at slippe neonlysene fra deres skærme. Jeg viste dem den lille kuffert med lygter til rav, og de syntes faktisk, at det virkede som et spændende projekt. Vi startede bilen og smed vores lygter til rav om bag i. Snart gik vi rundt med vores lygter til rav ved kysten, mens Vesterhavet buldrede i mørket. Min dreng så pludselig en lysende sten og kom glad og stole over til mig. Den står nu i hans vindueskarm.

Lygter til rav – En alsidig naturoplevelse
Hele familien fik en alsidig naturoplevelse, som er værd at huske. Og det er ikke sidste gang, vi tager på udflugt med vores lygter til rav. En klar anbefaling herfra. Få familien med ud på eventyr og køb et par lygter til rav. Nogle gange skal man bare lige have en anledning til at komme op af sofaen, og det her var en af de bedre.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*